Неділя, 19.05.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Новини ліцею
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт ДПТНЗ "СПЛБтаА"
Головна » 2010 » Березень » 30 » Навчально-виробнича фірма "Device"
Навчально-виробнича фірма "Device"
10:45

Навчально-виробнича фірма "Device"

      В результаті роботи над проектом "Комп'ютерний сервіс" в ліцеї було створено навчально-виробничу фірму "DEVICE", яка займається обслуговуванням комп'ютерної техніки в ліцеї. До складу якої входять чотири відділи, співробітниками яких є учні-учасники проекту (учні, які навчаються за професією "оператор комп'ютерного набору").

       Кожен відділ має свою назву та певний обсяг роботи по сервісному обслуговуванню комп'ютерної техніки в ліцеї:

   – «Soft» – встановлення і налагодження операційної системи; встановлення, налагодження та оновлення прикладного програмного забезпечення; профілактика роботи та усунення збоїв у роботі програмного забезпечення.

    – «Hard» – усунення дрібних технічних несправностей комплектуючих ПК і периферійного обладнання, профілактика технічного стану апаратної частини ПК.


    – «Office machines» – підключення принтерів, копірів, сканерів і заправка картриджів струменевих і лазерних принтерів.

    – «Net&Protection» – прокладання локальної мережі; підключення до мережі; настройка мережі, доступу і мережевого програмного забезпечення; створення антивірусного захисту.


       Управління навчально-виробничою фірмою здійснюють керівник фірми-Берко Василь Олександрович та його заступник-технічний консультант - Харьков Вячеслав Михайлович – викладачі, призначені адміністрацією навчального закладу. Керівнику фірми підпорядковуються начальники відділів, які призначаються з числа кращих учнів-співробітників фірми.

         В результаті роботи фірми-учні мають змогу удосконалювати професійну майстерність та розвивати підприємницькі навички. Крім того учасники проекту мають змогу навчатися та перевіряти теоретичні надбання на практиці не в стандартних «класних» умовах, а в умовах, де вони самі виступають планувальниками, координаторами та виконавцями всіх основних етапів навчальної та виробничої діяльності.


Переглядів: 745 | Додав: SPLB | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024